Înapoi în partea de sus

varianta de aur alb cu bratara Oyster din replica rolex ceasuri

Pentru moment, Rolex a introdus Ziua-Data 40mm în 18 carate aur alb, aur galben, Everose aur și crema de cultură este, desigur, versiunea de platină. Nu numai că Rolex a făcut mai mult efort în proiectarea Zilei de Zi, dar și-a actualizat mișcarea. Până în prezent, încă nu am o zi de zi Rolex cu brățara președintelui (sau Oyster), dar dorința este încă acolo și foarte vie. În primii ani de colectare a ceasului, îmi amintesc că am putut împrumuta această zi Rolex 18238 de la prietenul meu Gerard - care este și el un contributor la ceasuri replica rolex Fratello - timp de câteva zile și se simțea ca magie. Cu toate acestea, în toți acești ani, ideea de a avea unul în mai multe puncte niciodată nu mă lăsa să plec.

Dupa cum vedeti mai jos, replica ceasuri rolex Day-Date 18209 este o varianta de aur alb, interesanta, cu bratara Oyster, care are aspect foarte clasic. Acum cred că puteți să-l scoateți cu o zi de zi Rolex, totuși am observat că data de 36 de minute a mea are doar puțin timp de încheietura mâinii în aceste zile.

Deși am obsedat acele modele de referință Rolex Day-Date de referință 1803, referințele 18038 și ulterioare au cu siguranță preferința mea pentru simplul motiv că ele par a fi mai mari pe încheietura mâinii datorită cadranului. Toate modelele Rolex Day-Date prezentate au brățara prestigioasă a președintelui. În acest moment, nu se știe dacă Rolex va livra Day-Date pe o brățară Oyster. Ziua de referință pentru data 1803 are un cadran în formă de plăcintă, care face să pară puțin mai mic. astfel încât într-adevăr o zi Rolex 18238 în aur galben, ceasuri replica rolex cu un cadran de tapiserie ar fi una dintre combinațiile mele preferate. Rolex Day-Date II - care a fost întreruptă acum - a avut un diametru de 41mm. Pe de altă parte, o versiune mai puțin tonificată de aur alb ar putea să mă ajute mai bine. Versiunile de aur au un rampă fluierat, unde, odată cu ediția de platină, a fost prezentat un cadru neted. De asemenea, vor fi cadre cu diamant pentru Ziua Rolex-Data 40mm.

În opinia mea, ceasul a fost un pic prea mare și nu avea finețea și raportul de design perfect al versiunilor de 36mm. în mai multe rânduri, acest ceas părea să fie mai greu pe încheietura mâinii decât 41mm Datejust II. Bărbații cu încheietura mâinii mai mici pot decide să meargă pentru versiunea originală de 36mm a Zilei Rolex-Data, desigur.

Astfel, pe langa Rolex Yachtmaster Everose (despre care am vorbit aici), Rolex a decis sa ne aduca o noua versiune a Day-Date in 40mm si un uimitor Oyster Perpetual din otel inoxidabil in 39mm. Vom reveni la noi pe noul Rolex Oyster Perpetual de 39mm mai târziu. La acea vreme eram student și m-am plimbat cu o aură de aur de culoare roșie, pe o brățară de președinte, probabil că părea puțin cam ridicol.

Rolex Day-Date în 40mm este în esență o versiune mai mare a Day-Date clasice de 36mm, unde Day-Date II de 41mm era doar un tip divers de ceasuri. Ziua de zi Rolex 40mm este, deci, mult mai elegantă pe încheietura mâinii și se potrivește, probabil, fiecărei mărimi. Partea din mijloc a carcasei și suporturile sunt mai rafinate decât fratele de 41 de mm. ceasuri replica ieftine Cu mai mult efort în proiectarea noii versiuni de 40mm, vreau să spun că au respectat versiunea originală a zilei mai mult decât au făcut-o cu versiunea de 41mm.

Cadranul este de o calitate extrem de ridicată. Culoarea în formă de cadran în sine pare aproape identică cu cea a vremii manuale Day-Date și conține cu adevărat o sumă surprinzătoare de adâncime în diferite tipuri de iluminat. În plus, ideea de a folosi aurul pe cadran poate părea datată sau necorespunzătoare pe o ceasornicărie din oțel inoxidabil, totuși aici, din nou, felul în care cadranul preia culoarea în mai multe feluri face ca totul să pară armonios. Am menționat lipsa de certificare a cronometrului, oricum, la fel ca la cea mai veche zi de zi, nu-mi lipsește paragraful de verbiaj care îmi amintește de acest atribut.